Пак ще се намеся с едно питане касаещо формуляр А4- интересуваме ме точка 7.След като аз ще съм и управител следва ли в това поле да попълня данните си? В набора от документи за регистрация има декларации които трябва да се подадат от управителя( тази по чл.142 от ТЗ, както и другата, която касае съгласието на управителя да бъде избран за такъв) т.е. аз предполагам , че не е необходимо тяхното подаване щом собственик и управител са едно и също лице?
Благодаря!
Здравейте! Моля , да ме извините ако пиша в неподходяща тема.Предсои ми регстрация на ЕООД и вседствие на прочетената информация възникнаха въпроси.Много ще бъда благодарна, ако получа бърз и компетентен отговор :smile1:
1.Искам да регистрирам дружеството с начален кпитал минимиума- 2 лв.от прочетеното разбрах , че след това при започване на дейност  няма да имам пари за нея т.е средствата необходими за разплащането във връзка със започване на дейността трябва задължително ли да минават през сметката на дружеството с цел осчетоводяване и последващо приспадане на разходите?
2.Кой момент се счита за започнала дейност - от кой момент ще дължа осигуровки?Аз ще бъда и собственик и управител- какви осугуровки ще дължа?
Благодаря предварително!